
Pilar de Quatre
Cervesa de blat d’estil alemany Weissbier. És una cervesa molt fàcil de beure, suau i refrescant, apte per a iniciar-se en el món de la cervesa artesanal. L’amargor d’aquesta cervesa és molt lleu i quasi inapreciable. Això fa que sigui refrescant i de fàcil beure. Pilar de Quatre és una cervesa de gust maltós i afruitat; de color palla clar i amb una escuma molt espessa i abundant.
Si sou aficionats al món casteller sabreu que el Pilar de Quatre és el castell que s’acostuma a utilitzar per entrar a plaça i així donar el tret de sortida a la diada. Per això la nostra primera cervesa mereix aquest nom.
Característiques i recomanacions
- Elaborada amb aigua, malta Pilsner, malta de blat, maltes caramel·litzades, llúpol Cascade i llevats seleccionats.
- Maridatge: Aperitius, amanides, pastes i peixos.
- La carbonatació s’ha realitzat en ampolla, això vol dir que en el fons de l’ampolla hi hauran sediments.
5,1% Vol. | IBU*: 15 | SRM**: 4 | TEMP. 7-10º |
*IBU: sigles de International Biterness Unit, Unitat Internacional d’Amargor. De 0 (poca amargor) a 100 (molta amargor).
**SRM: sigles de Standard Reference Method, Sistema de Referència Estàndard, i mesura el color de la cervesa. De 0 (color suau) a 20 (color fosc).